Webdesign, Графичен дизайн и Реклама

Webdesign


Електронен Магазин

Напълно готово решение за онлайн търговия. Няма нужда да се занимавате със софтуер, инсталация или кодове. Получавате напълно завършен Интернет магазин до дни. Можете да започнете да продавате ВЕДНАГА!
 
 
Админ панел

Интуитивен и лесен за употреба, с административния панел на ДЖИ ЕС ПИ СЕРВИЗ имате пълен контрол върху Вашия уеб сайт. Ще извършвате сложни компютърни операции без никакви усилия - в платформата на ДЖИ ЕС ПИ СЕРВИЗ почти всичко се извършва с натискането на един бутон.
 
 
CMS

С нашия CMS модул можете да променяте текста и оформлението на сайта директно от браузъра по начин, подобен на работата с Microsoft Word. С него е бързо и лесно да създадете красиво оформен текст и интернет връзки, списъци, таблици и още много други елементи за вашия уеб сайт.
 
 
Дизайн

Професионалният уеб дизайн не само изглежда добре за потребителя, но е и добре структуриран. Уеб дизайнът определя структурата на сайта, навигацията и цялостната подредба на информацията, за да направи сайта лесен и приятен за използване.
 
 
Статистика

Google Analytics е най-добрата програма за статистика и анализ, а интеграцията и директно в сайта ви помага да научите всичко за вашите посетители - как са попаднали на вашия уеб сайт, каква информация са търсили и какво са разгледали.
 
 
Обратна връзка

Формата за обратна връзка прави възможен директния контакт с потребителите на сайта и потенциалните клиенти. Формата "Изпрати на Приятел" ще подпомогне още повече популяризирането на вашия уеб сайт, вашите продукти и услуги.
 
 
Поддръжка

24/7 връзка с отдел Поддръжка. Видео Обучение за работа със системата. Безплатни консултации за SEO оптимизация, популяризация и бъдещо развитие на сайта.
 
 
Защитени страници

Модулът за регистрирани потребители е специална програма, която дава или отказва достъп до дадена интернет страница. За достъп до защитената информация най-често се изисква въвеждане на потребителско име и парола, които се получават след регистрация.
 
 
СЕО

Платформата на ДЖИ ЕС ПИ СЕРВИЗ има автоматизирана система за SEO оптимизиране. Това означава, че всяка една страница от вашия уеб сайт е оптимизирана за търсачките в момента на създаването и без да инвестирате време, усилия и средства.
 
 
Популяризация

ДЖИ ЕС ПИ СЕРВИЗ може да помогне сайта ви да бъде по-посещаван и популярен. Това ще направи и бизнеса ви по-успешен, защото по-големият брой посещения дава достъп до повече потенциални клиенти, които ще разберат какви продукти или услуги предлагате.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.
Прочетете повече за бисквитки